Susținem inovația și promovăm ideile bune

Să știi unde și cum să găsești informația este secretul succesului. Albert Einstein

Cu toate că experiența este un profesor desăvârșit, avem totuși doar o viață și nu le putem trăi pe toate pe cont propriu. Din fericire, dispunem de capacitatea extraordinară de a învăța din experiențele și lecțiile de viață ale celor din jurul nostru!

La Cronica de psihologie, știm cât de importante sunt sursele de încredere și pertinente care să ne sprijine în mod real în drumul nostru spre reușită. Și de aceea sunt bucuroși să avem drept partener editura Publica: susținând ei înșiși nevoia de dezvoltare și învățare într-o lume aflată într-o continuă transformare, prin cărțile pe care le publică contribuie la răspândirea inovației, promovând profesionalismul.

Pentru că este vorba de idei care să ne schimbe viețile și să ne facă existențele nu doar mai bune, ci și mai împlinite, care să (ne) impulsioneze și să (ne) construiască; să (ne) creeze.

Ne le putem trăi pe toate prin forțe propriii, dar cu siguranță putem încerca să le învățăm. 🙂 Lectura este ea însăși o aventură a cunoașterii și dezvoltării de sine, și tocmai de aceea avem nevoie de parteneri care să ne însoțească și susțină pe drumul întortocheat al descoperirii lumii în care trăim.

Noi i-am găsit și-i recomandăm cu încredere! 😉

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *