Tu ești mai mult decât munca ta?

Munca ne ia timp. Munca ne ia din viață. Ținând cont că anii pe care-i petrecem muncind nu se întorc înapoi, merită să ne întrebăm de ce anume o facem.

„Ce vreau de la viață?” ori „Pentru ce trăiesc?” și, mai ales, Pentru cine?” – sunt întrebările pe care este musai să ți le adresezi chiar acum.

Cum știi dacă ai o carieră sau doar o slujbă? Ce te motivează să te trezești în fiecare dimineață și să mergi la muncă? Ce vrei să faci cu viața ta și cum vrei să te privești pe tine peste ani, când mare parte din timpul pe care îl ai de trăit va fi trecut?

Dacă nu te-ai întrebat vreodată cu seriozitate care este rolul muncii în viața ta, atunci acesta este cel mai bun moment în care s-o faci: tu ai un serviciu, o carieră sau o vocație? Cunoști care este diferența între cele trei?

FACT: Ce te îndemn este să spui altceva decât „Asta-i viața” și să îndrăznești să-ți croiești propriul program de lucru, în acord cu ceea ce e important în viața ta în afara muncii.

Musai List a lui Octavian Pantiș este un volum care nu doar că-ți va adresa întrebările potrivite din acest punct de vedere, ci îți va arăta și că tu deja știi răspunsurile la toate aceste întrebări. Structurată în trei părți – „Ce vrei”, „Cum muncești” și „Ești mai mult decât munca ta” – cartea abordează cele două mari domenii ale vieții fiecăruia dintre noi, familia și cariera, oferindu-ți și instrumentele prin care le poți aduce la pace pe amândouă.

2#FACT: Amintindu-ne că ceea ce avem este într-o bună măsură rezultatul unor alegeri explicite sau implicite, poate că trebuie să fim noi primii care să schimbe ceva.

Scrisă într-un stil onest și direct, Pantiș este acea voce prietenoasă și avizată de care ai nevoie pentru a înțelege definitiv că tu și numai tu ești în controlul timpului pe care îl ai la dispoziție și că viața ta este rezultatul direct al modului în care alegi, în fiecare zi, să-ți gestionezi acest timp.

De aceea Octavian Pantiș nu-ți dă sfaturi, ci îți arată cât se poate de concret ce instrumente simple și eficiente de time management poți folosi pentru a pune capăt odată și pentru totdeauna corvoadei de a prioritiza, de a te împărți între casă și job și de a sacrifica hobby-uri, pasiuni, timp liber.

WHY read it? Pentru că Musai List este un volum cât se poate de onest care te va ajuta să-ți revizuiești un viața, să-ți stabilești prioritățile și să descoperi care este de fapt modul în care vrei să-ți investești timpul și energia așa încât la finalul vieții să nu privești cu regeret anii pe care i-ai mai fi avut de trăit.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *