Educația nu este un moft și nici privilegiu: educația este un drept

Suntem de părere că educația reprezintă startul pe care îl primim în viață. Fie că vorbim de cei 7+ ani de acasă, fie de experiența școlară, ceea ce învățăm de la oamenii din jurul nostru ne formează în moduri unice, irepetabile și, adesea, de neschimbat.

Din aceste motive considerăm că educația de calitate, atentă la nevoi particulare și cu o capacitate de adaptare crescută este esențială sănătății emoționale, cognitive și sociale a oricărei persoane.

Ne-am unit astfel eforturile cu partenerii de la Brainstorming Consulting pentru a susține formarea oamenilor din educație cu adevărat profesioniști, competenți și empatici, care să formeze la rândul lor cu succes viitorii adulți competenți și rezilienți ai zilelor de mâine.

Prin metode simple și practice, restructurăm de o manieră interactivă și atractivă procesul de predare-învățare și promovăm utilizarea bunelor practici educaționale!

invităm, așadar, pe fiecare dintre dvs. să vă alăturați nouă în demersul de a pune baze noi și solidei EDUCAȚIEI în mod autentic ALTFEL!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *