Despre familie, numai de bine!

Există pe cerul existenței fiecăruia dintre noi un reper existențial ce nu poate fi stins ori îndepărtat: familia. Pentru că ne-am născut într-un sistem de relații și ne-am format în cadrul acestuia, familia este un înscris existențial și experiențial de a cărui energie nu putem fugi, căci ea este în însăși sinea noastră.

Deși noi suntem și noi înșine, o individualitate, o personalitate diferită de oricine altcineva, cum se face că vocile părinților noștri vorbesc prin noi? Cum se face că ajungem să fim „ocupați” de prezența unor antecesori adesea prea puțin cunoscuți?

Și poate, mai ales, cum ne putem elibera de toate aceste prezențe și influențe, fără a ne dezice de sistem, fără a ne smulge rădăcinile și a ne ucide sursa de vitalitate?

Vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări și să găsim noi căi de a trăi liberi noi cu noi înșine cu familia noastră prin atelierul Părinți bine, copii bine: despre importanța înțelegerii relațiilor familiale din cadrul Săptămânii PSI – de la cuplu la parenting.

Răspunzând invitației Editurii Trei de a ne alătura lor, vă propunem o întâlnire în care să discutăm deschis despre ce înseamnă familia, de ce este atât de importantă relația părinte-copil, cum se face că durerile celor dintâi ajung să îi afecteze pe cei din urmă și, cel mai important, ce soluții există pentru fiecare dintre noi în acest sens.

Joi, 27 februarie 2020, începând cu ora 18:30 vă așteptăm în librăria Cărturești Promenada din Sibiu să dezbatem, să împărtășim, să explorăm… familia!

Vezi și: programul evenimentelor din toată țara.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *