De astăzi, CHESTIONARE online!

Începând de astăzi, Cronica de psihologie vă pune la dispoziție săptămânal câte un CHESTIONAR, pe care îl puteți completa online gratuit și la care veți primi rezultatele* personalizate cu recomandări direct în căsuța dvs. de e-mail!

În fiecare zi de marți, vom încărca în site câte un nou chestionar – de personalitate și inteligențe multiple, de parenting și educație, management și leadership și chiar utile în demersul de consiliere individuală și de cuplu!

Completează chiar acum primul CHESTIONAR DE PERSONALITATE: Tu știi cum comunici? 

Pentru că promovăm cunoașterea de sine și buna dezvoltare a personalității și a resurselor emoționale, vă invităm cu drag să faceți cunoștință cu dvs., printr-o metodă simplă și de încredere, disponibilă chiar AICI!

De asemenea, dacă doriți să aflați mai multe informații sau detalii referitoare la serviciul nostru de chestionare psi, trimiteți-ne un e-mail la adresa contact@cronicadepsihologie.ro cu titlul „CHESTIONAR” și noi vă răspundem cu cea mai mare plăcere!

*Rezultatele la chestionare vor fi redactate de către un specialist în psihologie clinică, evaluare și consiliere psihologică și vor fi trimise la adresa de e-mail furnizată în cel mult 5 zile de la data completării chestionarului.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *