Interpretarea limbajului nonverbal al copiilor

– modele de intervenție la clasă –

  • Ce faci atunci când copilul intră în refuz și cum răspunzi adecvat crizelor sale de furie?
  • Cum îl ajuți să-și dezvolte autonomia și să fie responsabil?
  • În același timp, cum ai grijă de nevoile sociale și emoționale ale elevilor tăi?

De fapt, tu cum le vorbești copiilor tăi astfel încât ei să te și asculte?

Ei bine, cursul de față își propune să răspundă la toate aceste întrebări!

Oferind o serie de exemple și instrumente practice care te vor ajuta să gestionezi eficient comportamentele și reacțiile contradictorii și adesea dificile ale copiilor, modelele prezentate fac apel la abilitățile de asistare emoțională pe care le vei putea aplica și tu cu cea mai mare ușurință!

Dedicat educatorilor și învățătorilor, profesorilor și asistenților sociali, precum și psihologilor și consilierilor aflați la început de drum, cursul a fost gândit pentru a răspunde nevoii unei abordări practice și empatice în demersurile de sprijinire a dezvoltării și educației emoționale a copiilor!

Astfel, de-a lungul orelor de curs, vom vorbi despre:

*dezvoltarea emoțională, socială și morală a copilului;

*reacțiile impulsive și alfabetizarea emoțională;

*inteligența emoțională și cheia spre o dezvoltare sănătoasă;

*abilitățile de asistare și consiliere emoțională necesare la clasă;

*strategii de gestionare a comportamentelor și promovarea unei atitudini asertive.

Mai mult decât atât, vom dezbate pe marginea exemplelor tematice și a studiilor de caz și vom exersa împreună strategiile propuse, astfel încât să descoperim care sunt posibilitățile concrete de intervenție!

Gândit pe principiile INTERACTIVITĂȚII și a STUDIILOR DE CAZ, întregul curs este structurat în jurul a numeroase EXERCIȚII PRACTICE pe care le realizăm împreună astfel încât să să însușiți cât mai bine cu putință CELE 5 ABILITĂȚI PRIMARE DE CONSILIERE, precum și să folosiți cu succes INSTRUMENTELE DE ASISTARE EMOȚIONALĂ!

Durata cursului : 2 sesiuni a câte 2,5-3 ore fiecare

Numărul optim de locuri disponibile / sesiune: min. 6 – max. 20 (deoarece cursurile noastre sunt organizate ținând cont de principiile participării active, noi alegem să mergem pe grupe de lucru practic, cu un număr restrâns de locuri, astfel încât să asigurăm interacțiune de calitate cu fiecare cursant în parte).

În plus, dincolo de beneficiile evidente ale participării (abilitare practică și dobândirea de competențe specifice consilierii emoționale în domeniul educației), oferim și următoarele BONUSURI:

15% pentru pre-înscriere și plată integrală până la datele precizate (vezi eveniment fb);

10% pentru toți cei care au mai participat la orice alt curs organizat de Cronica de psihologie sau de Brainstorming Consulting;

5% dacă mai aduceți la curs încă un coleg / prieten!

Pentru înscriere completați și transmiteți acest formular:

https://forms.gle/efmPtTXa2ayM3Bos5

Atenție! Înscrierile definitive se fac NUMAI prin completarea formularului de mai sus!

Pentru informații suplimentare sau întrebări, Pentru înscriere și alte detalii ne puteți contacta fie pe noi (adresa de e-mail contact@cronicadepsihologie.ro / formular site / mesaj pe Facebook), fie pe partenerii noștri de la Brainstorming Consulting (prin e-mail la cristina@b-storm.ro sau telefonic la 0723.321.150).

Vă invităm să urmăriți anunțurile din secțiunea EVENTS de pe facebook pentru a fi la curent cu informațiile referitoare la costurile de participare, datele de susținere și numărul de locuri disponibile.

Ne vedem la curs ! 🙂

Eveniment realizat în parteneriat cu

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *