Cronica de psihologie și editura Philobia te înscriu în CONCURS!

Știm cât de importantă este bunăstarea fiecăruia dintre noi, dar și a celor mai dragi persoane din lume, astfel că ne-am propus să-ți oferim un set de trei cărți dedicate dezvoltării personale care să te sprijine și în dobândirea armoniei emoționale în relațiile cu familia.

Condiții de participare:

Cei care doresc să se înscrie în concurs au de data aceasta de îndeplinit trei pași simpli:

1. Să aprecieze paginile editurii Philobia și Cronicii de psihologie.

2. Să distribuie postarea cu anunțul concursului de pe pagina de Facebook pe profilul propriu – aceasta să fie public vizibilă (se modifică din setările postării direct în cronologie).

3. Într-un comentariu la postarea de pe pagina Cronicii de psihologie să scrie care sunt două lucruri pe care le au (sau nu 😉 ) în comun cu familia.

Important de avut în vedere: sunt excluse de la participare acele persoane afiliate în prezent sau anterior celor două publicații (colaboratori, parteneri, membrii redacției etc.).

Premii:

Premiile sunt în număr de trei și vor fi oferite de editura Philobia, constând în câte un pachet de cărți ce va cuprinde următoarele titluri:

Mă dor strămoșii: psihogenealogia sau cum să ne schimbăm viitorul cunoscându-ne trecutul de Patrice van Eersel și Catherine Maillard

Gândesc prea mult: cum să îți gestionezi fluxul neîntrerupt de gânduri de Christel Petitcollin

Împacă-te cu trecutul: dezvoltare personală cu ajutorul psihogenealogiei de Chantal Rialland

Perioada de desfășurare și selecția câștigătorilor:

Concursul se desfășoară în perioada 10 februarie – 29 februarie 2020, iar câștigătorii aleși cu ajutorul programelor random vor fi anunțați duminică, 1 martie 2020  – da, da, te premiem de Mărțișor! 🙂

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *