Chestionare de PERSONALITATE

Personalitatea este un complex vast, alcătuit din nenumărate fațete șlefuite de-a lungul dezvoltării, încă din primele zile ale copilăriei. Relațiile pe care le stabilim, cum ne comunicăm emoțiile, ce interese avem sau cum gândim – sunt aspecte care ne fac să fim cine suntem, să ne comportăm în felul în care o facem și să luăm deciziile pe care le luăm.

Așadar, tu cât de bine te cunoști pe tine?

Completează chestionarele noastre pentru a afla ceva mai multe despre tine! Dincolo de o simplă interpretare a dimensiunilor psihologice, rezultatele sunt personalizate cu recomandări și sosesc direct în căsuța de e-mail în cel mult 5 zile de la data completării.

  • Chestionar de evaluare a tiparelor de comunicare: avem un stil propriu de a comunica, dar care adesea trece nebăgat în seamă, deși este esențial pentru felul în care ne înțelegem cu ceilalți! Tu cum știi ce tipar de comunicare ai? Completează chestionarul Tu știi cum comunici? și află cum rezolvi conflictele, cum îți comunici nevoile și ce poți face pentru o comunicare mai asertivă.
  • Tu cum știi ce ți se potrivește să faci? Ce te atrage să înveți, să studiezi? Ce te motivează să lucrezi? Ce fel de activități îți plac? Cum le alegi? Fiecare dintre noi are un stil unic de a face lucrurile: tu știi care este al tău? Completează chestionarul Personalitatea și interesele și noi îți spunem ce activități se potrivesc personalității tale!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *