Chestionare de PARENTING

Familia este punctul de reper în dezvoltarea personalității, iar familia sănătoasă și echilibrată reprezintă startul într-o viață abundentă în bunăstare și fericire emoțională. Din familie copilul învață primele lucruri despre lume și despre el însuși, astfel că relațiile pe care le va avea la vârsta adultă vor fi ecoul relațiilor din anii de formare ai copilăriei și adolescenței, când părinții sunt figurile model ale interacțiunii cu ceilalți.

Tu ce fel de părinte ești?

Completează chestionarele noastre de parenting pentru a descoperi ce valori și atitudini are familia ta, pentru a afla stilurile de comunicare al relațiilor dintre părinți și copii, dar mai ales pentru a-ți afla resursele și calitățile care te ajută să fii cel mai bun părinte pentru copilul tău! Dincolo de o simplă interpretare a dimensiunilor psihologice, rezultatele sunt personalizate cu recomandări și sosesc direct în căsuța de e-mail în cel mult 5 zile de la data completării.

  • Ce valori și atitudini consideri că sunt cele mai importante pentru educația copilului tău? Pui mai mult accent pe responsabilitate, pe disciplină sau ne lejeritate? Completează chestionarul „Stil de parenting” și află care sunt principiile după care te ghidezi, precum și care sunt resursele și calitățile care fac din tine cel mai bun părinte pentru copilul tău!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *