Chestionare de INTELIGENȚĂ

Inteligența este una dintre cele mai complexe laturi ale personalității și este alcătuită din numeroase fețete, fiecare reprezentând diferite abilități și competențe mai mult sau mai puțin puse în valoare prin activitățile noastre. Cu toate că dispunem, fiecare dintre noi, de un potențial înnăscut, acesta nu este atât de limitativ ori restrictiv pe cât se crede – iar cercetările recent susțin tot mai mult aspectul dinamic al inteligenței.

Așadar, tu cât de bine îți utilizezi potențialul inteligent?

Completează chestionarele noastre pentru a afla ceva mai multe despre tine! Dincolo de o simplă interpretare a dimensiunilor psihologice, rezultatele sunt personalizate cu recomandări și sosesc direct în căsuța de e-mail în cel mult 5 zile de la data completării.

Una dintre teoriile psi afirmă faptul că există nu mai puțin de opt tipuri de inteligență! De la abilități verbale, la aptitudini muzicale și competențe sociale, fiecare dintre noi suntem buni la ceva. Tu știi ce tip de inteligență ai? Completează chestionarul Inteligențe multiple și află care este potențialul tău inteligent!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *