Chestionare de CUPLU

Relația de cuplu este cea mai importantă din viața noastră emoțională și tocmai de aceea este, probabil, și cea asupra căreia punem cele mai mari presiuni și de la care avem cele mai mari așteptări. Partenerul nostru sau partenera noastră devine adesea centrul universului nostru afectiv, iar dinamica interacțiunilor dintre noi și ei sunt esențiale pentru echilibrul nostru relațional.

Tu cât de fericit ești în relația ta de cuplu?

Completează chestionarele noastre de cuplu pentru a înțelege mai bine modul în care relația funcționează, dar mai ales pentru a identifica acele nevoi emoționale de care trebuie să ai cea mai mare grijă atunci când te implici într-un parteneriat amoros! Dincolo de o simplă interpretare a dimensiunilor psihologice, rezultatele sunt personalizate cu recomandări și sosesc direct în căsuța de e-mail în cel mult 5 zile de la data completării.

• Cât de implicat emoțional ești în relația ta de cuplu? Simți că poți conta pe partenerul tău / partenera ta de cuplu? Completează chiar acum chestionarul Bunăstarea emoțională în cuplu și descoperă cât de receptivi sunteți unul la nevoile celuilalt și ce poți face pentru a-ți îmbunătăți și armoniza relația!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *