Chestionare de AUTOCUNOAȘTERE

Noi credem că sănătatea – fizică și emoțională deopotrivă – înseamnă echilibru și pornește în primul rând de la conștientizare: cine suntem și cine nu suntem, ce putem și ce nu putem, ce ne dorim și ce nu ne dorim – sunt elemente de care trebuie să ținem cont în egală măsură atunci când ne căutăm pe noi înșine.

Tu cât de bine crezi că te cunoști?

Completează chestionarele noastre de autocunoaștere pentru a-ți descoperi părțile nevăzute ale personalității, dar mai ales pentru a-ți afla punctele forte ce te vor sprijini în parcursul dezvoltării personale! Dincolo de o simplă interpretare a dimensiunilor psihologice, rezultatele sunt personalizate cu recomandări și sosesc direct în căsuța de e-mail în cel mult 5 zile de la data completării.

  • Tu cum știi care sunt resursele tale? Ce potențial ai și cum poți să-l folosești astfel încât să fii fericit și înconjurat de bunăstare? Completează chiar acum chestionarul Resurse pentru fericire și află care este punctul tău forte pentru a-ți crește starea de bine și a atrage fericirea în viața ta de zi cu zi!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *